Op zoek naar coverbands belgie?

 
   
coverbands belgie
The Clash of the Cover Bands.
Na diverse voorrondes en finalerondes stonden hier de negen beste coverbands van deze regio op het podium die de eindstrijd met elkaar aangingen om de regionale The Clash of the Cover Bands Awards voor de vakjury-winnaar en publiekswinnaar. In beide categorieën vakjury en publieksstemmen plaatsten de nummers 1 en 2 zich tevens voor de BENELUX Semi-Finals in Poptempel Paradiso. Bij de vakjury ging de 1e prijs naar 5-mans Rory Gallagher tribute Bullfrog Tattoo uit Rotselaar en was de 2e plaats voor 5-mans Allround coverband Boulevard Vinyl uit Hasselt/Lummen.
Belgische coverband DIAZ maakt van jouw muziekfeest een top event!
Aangepaste setlist volgens vraag van klant. Setlist wordt aangepast naargelang de vraag van de klant daar waar veel coverbands zich vastklampen aan dezelfde setlist voor elk optreden. Flexibele speelduur we treden 120 tot zelfs 180 minuten op daar waar veel andere bands gemiddeld 90 min. Vol en afwisselend geluid. 7 muzikanten zorgen samen voor vol en afwisselend geluid afwisseling zangeres en zanger keyboards zorgen voor extra toets.
Clash of the Cover Bands mimuze.
Site is Down.
Coverbands.
Overslaan naar tweede kolom. Boek uw eigen podiumartiesten. Optreden prijs 800 boek deze band! Genre Engelstalige Nederlandstalige Pop-Rock Party Band. A La Carte is een partyband ontstaan uit het huwelijk tussen Madlee www.madlee.be met Yves De Ronne alsfrontman en Obi-as www.obi-as.be met Luke Albert Jr. Het resultaat is een battle tussen Engelstalige Pop-Rock Madlee en de Nederlandstalige equivalent Obi-as. reviews bekijk filmpje boekingsprocedure Lees verder. Optreden 1350 boek deze band! Allround Coverband Eclips is een gezellige Brabantse band die elk feestje als een uitdaging ziet.
Drie Genkse bands in Belgische finale Clash of the Coverband. Genk Het Belang van Limburg.
Bij de 9 finalisten vinden wij 3 bands terug met een stevige Genkse inbreng. Vooreerst is er Paralyzers. Een buitenbeentje tussen al die coverbands. Immers waar de meeste coverbands zich beperken tot het gewone rock pop of alternatieve genre kiest dit viertal dat al van 1994 bezig is! resoluut voor een mix van Rhythm BluesRock Roll een geut Country en een schep Rockabilly. De band heeft ook al een demo en een full cd uit die beide erg enthousiast werden onthaald en zelfs airplay kregen op Stubru. Hun set tijdens de preselectie in Veldhoven op 28 april met songs van o.a. Paladins Eddie Cochran en Undertones werd erg gesmaakt door de vakjury en het publiek.
Covergroep Jeu de Foules Meer dan een coverband.
Zij spelen al jaren samen in de disco covergroep Cirque Atomique. Hiermee stonden ze al meer dan 550 keer op het podium in binnen en buitenland. Cirque Atomique is één van de meest gevraagde coverbands van België. Aan podiumervaring dus geen gebrek! Ben je opzoek naar een live band die garant staat voor een onvergetelijk huwelijksfeest een geslaagd personeelsfeest een super festival en een tot de nok gevulde dansvloer vraag dan snel of Jeu de Foules beschikbaar is. thÉ new live experience. Jeu de Foules is composed by one lady and five gentlemen. They know each other for years playing in the disco cover band Cirque Atomique which gave already more than 550 shows in Belgium and abroad. Today Cirque Atomique is one of the most wanted cover bands in Belgium.
De Belgische coverband Plugged is een rock covergroep.
Plugged is een Belgische rock classics coverband.
DESPERATED COMPANY Beste coverband voor alle gelegenheden. Antwerpen Kempen Muziek Band.
COVERBAND COVERBANDS COVER BAND COVER BANDS. De allround coverband die met haar muziek meteen de poppen aan het dansen brengt. Site information We are a Desperated Company not desperate housewives! De beste en de oudste coverband in Belgie. DESPERATED COMPANY beste coverband voor alle gelegenheden.
De betere coverbands in België en Nederland.
De betere coverbands in België en Nederland allround rock akoestisch fifties tribute blues dance jazz disco metal soul
Beste coverband live band live muziek 0496.92.25.35 Op zoek naar de beste en relatief goedkope allround coverband in België?
Vanuit onze bescheidenheid zeggen we. waarschijnlijk niet de béste coverband maar wel één van de betere coverbands van Vlaanderen.

Contacteer ons

tonka feestband
normaal coverband
leff coverband
nederlandstalige bands
coverband rolling stones
bands jaren 70
bands jaren 80
feest band
akoestische band
allround band
rock cover band