Op zoek naar coverbands belgie?

 
   
coverbands belgie
de Spikes dé allerleukste coverband uit België.
Sounds humor uit alle uithoeken van deze planeet en zelfs daarbuiten!
De Belgische coverband Plugged is een rock covergroep.
Plugged is een Belgische rock classics coverband.
Ambiance party coverband NERVEUS uit Limburg België sfeer Home.
Pop en rock coverband Nerveus uit België Limburg is de covergroep bij uitstek voor de ambiance en de sfeer op al uw feesten en party's! 10 jaar ervaring verzekeren kwaliteit. Op ambiance met Nerveus staat garantie
Gravity Coverband BE.
gravity coverband is een hedendaagse coverband met een tikkeltje rock roll.
Covergroepen.
festivals covergroepen optredens boekingkantoren
Drie Genkse bands in Belgische finale Clash of the Coverband. Genk Het Belang van Limburg.
Bij de 9 finalisten vinden wij 3 bands terug met een stevige Genkse inbreng. Vooreerst is er Paralyzers. Een buitenbeentje tussen al die coverbands. Immers waar de meeste coverbands zich beperken tot het gewone rock pop of alternatieve genre kiest dit viertal dat al van 1994 bezig is! resoluut voor een mix van Rhythm BluesRock Roll een geut Country en een schep Rockabilly. De band heeft ook al een demo en een full cd uit die beide erg enthousiast werden onthaald en zelfs airplay kregen op Stubru. Hun set tijdens de preselectie in Veldhoven op 28 april met songs van o.a. Paladins Eddie Cochran en Undertones werd erg gesmaakt door de vakjury en het publiek.
outback coverband chinees lichtaart coverbands limburg belgie.
Coverband MORENKO Live muziek voor elk Feest of Event! Hou je van pop rock disco of funk dans je graag een goeie slow of hou je meer van echte dance muziek je vind het allemaal met deze allround feestband. Van Hasselt tot Bredene Antwerpen tot Limburg Gent of Val Cenis Frankrijk allemaal konden ze reeds proeven van een avond vol opzwepende feestmuziek gebracht door één van de beste covergroepen in België. MORENKO is één van die covergroepen die je live aan het werk moet gezien en gehoord hebben. Live-muziek zonder capsones voor iedereen die graag een feestje bouwt! Volg ons op Facebook.
Zoekt u een coverband in Belgie? Dat is uiteraard mogelijk. Boek nu een.
Wij bieden een leuke selectie van coverbands geselecteerd op ervaring en uitstraling. Onderstaande bands spelen door geheel België. Coverband te huren voor ieder huwelijk feest bedrijfsfeest en jubileum. Kies uit onderstaande opties. Voor de bruiloft en het huwelijksfeest kunt u bij Evenses allerlei muziek en bands huren.
Nederlandse coverbands binden strijd aan met Belgisch talent.
Dit jaar komt eenvierde van de kandidaten uit België en Luxemburg. Als de vraag toeneemt kan dit percentage in de komende jaren nog stijgen. Van den Borne hoopt dat met dit initiatief de waardering voor coverbands ook in België en Luxemburg toeneemt Coverbands waren tot enkele jaren terug in Nederland ook ondergewaardeerd. Maar de beste muzikanten spelen ook in coverbands. Als beroepsmuzikant probeer je altijd met eigen werk te scoren maar om voldoende podiumuren te maken voor de muzikale ontwikkeling en om inkomsten te genereren speelt iedereen ook in coverbands. Hoewel het om covers gaat staat creativiteit tijdens de wedstrijd centraal.
Coverbands Livebands artiestenbureau en evenementen Make My Day.
Big Boy Frankie The Circumstances. Coco Jr All Stars. Tony en de Hangmatten. Klassiek Jazz Stijlvolle solisten.
Belgische coverband DIAZ maakt van jouw muziekfeest een top event!
Een combinatie van goede muzikanten en vocaal zeer sterke stemmen. De ideale afsluiter na een competitieve voetbalwedstrijd! Finalist van Clash of the Coverbands 2012 Benelux. en in de voorbije jaren net zoals goede wijn alleen nog maar beter geworden. Laat ons knallen op jouw feest! Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Coverband DIAZ legt al zijn muzikale passie in de weegschaal om van jouw festival jouw bedrijfsfeest jouw privéfeest jouw trouwfeest een fantastisch muziekfeest te maken. 32 477 700 635.

Contacteer ons

tonka feestband
normaal coverband
leff coverband
nederlandstalige bands
coverband rolling stones
bands jaren 70
bands jaren 80
feest band
akoestische band
allround band
rock cover band