Resultaten voor bands jaren 70

 
   
bands jaren 70
Bersama Latin Night in De Pul, Uden.
Boetje heeft jarenlang in diverse bands gespeeld waaronder Frozen Frogs later beter bekend als The Frog met o.a. Rick Devito en Age Kat. Na deze periode speelde hij in diverse bands zoals Badju Tjele Maluku, De Polderband en de country-rockformatie Inflexible. Zeth Mustamu, percussie/lead vocals. Zeth was in de jaren 70 percussionist bij Massada, met o.a.
Radio GRK wijdt programma aan Genkse bands Genk Het Belang van Limburg.
Vzw De Draaischijf beschikt over een uitgebreid archief van LPs en 45-toerenplaatjes van de Genkse bands. Tijdens deze uitzendingen kan je nog eens luisteren naar Genkse bands van uit de jaren 60, 70, 80 en 90. Maar niet enkel oude plaatjes worden bovengehaald, ook de huidige muziekscene komt aan bod.
Popmuziek ZaanWiki.
Van grote invloed in de Zaanstreek werd de vernieuwingsgolf van de tweede helft van de jaren 70. Genoemd kunnen worden de dikwijls te zamen optredende Assendelft, Wormer, Zaandam bands The Spuds en The Gods later The Heartbeat. Deze bands verkozen, na in de beginperiode wat vrijage met punk, new wave.
De Band.
Na diverse blues en rock bandjes in de jaren 70 als drummer te hebben gewerkt, is hij in 1986 begonnen als toetsenist bij amusements orkest: The Bellboys. Daarna de bands: Limelight, Time Out, Sound Captains en is tevens aktief als leadzanger van de band Harry and the Poorboys.
Belgische groepen en artiesten uit de jaren zeventig.
UIT DE JAREN ZEVENTIG. Jan De Wilde laat zich horen met Joke." Pendulum brengen de single A" beautiful day" uit. Samantha begon te juichen van Eviva" España." Tenderfoot Kids release Our" time is up." Two Man Sound zoeken hun inspiratie in de Braziliaanse samba.
Radio Moscow, Carousel Agenda Democrazy.
Opener Carousel is een rechtstreekse incarnatie van oldschool riff-rock bands zoals Thin Lizzy en Boston. Hun naam ontleenden ze aan de rituele vaporiseermachine uit de dystopische jaren 70-film Logan's' Run. Carousel bracht zopas hun debuutalbum Jeweler's' Daughter uit op Tee Pee Records integraal te streamen via The Obelisk.
SeniorPlaza Jaren 60 en 70 SeniorPlaza.
De live optredens waren een sensatie in de jaren zestig. In 1966 treden de Outsiders op in het voorprogramma van de Rolling Stones en dit betekende de grote doorbraak. Bekendste hits: Lying All The Time, Keep On Trying en Touch cover door andere groep, drie top 10 hits in 1966. Tot 1969, dan verlaat Wally Tax de groep, blijven ze met hun aansprekende muziek een van de populairste bands in de Benelux.
Bandleden gezocht voor diverse volwassenen bands meld je nu aan! De Gooische Muziekschool Muziek, musical, toneel en dans voor iedereen van 1 tot 80 jaar.
4 oktober 2018 door De Gooische Muziekschool. De Gooische Muziekschool heeft meerdere volwassenen bands die op zoek naar nieuwe leden. Ben je geïnteresseerd, kijk dan even welke band het beste bij je past. Voor aanmelding kun je telefonisch contact opnemen, tel: 035 693 65 96 of per mail. 25 50 jaar Pop singer/Songwriting o.l.v. François van Bemmel Bestaand. Dinsdag 21.15 tot 22.15 uur in Bussum. Voor gevorderde muzikanten. François bepaald of je niveau goed genoeg is om deel te nemen. De band speelt popnummers en Singer Songwriting repertoire en samen bepalen we het repertoire. Wil je meedoen, bel of mail om een afspraak te maken voor een kennismakingsles. Deze les is gratis. Bandleden gezocht: drummer. 40 jaar JAZZ band o.l.v. François van Bemmel Bestaand. Woensdag 20.45 tot 21.45 uur om de week in Bussum. Voor gevorderde muzikanten. François bepaald of je niveau goed genoeg is om deel te nemen. De band speelt de bekende standaard Jazz nummers en samen bepalen we het repertoire. Wil je meedoen, bel of mail om een afspraak te maken voor een kennismakingsles. Deze les is gratis. Bandleden JAZZ band gezocht: trompet, tenor sax, trombone. 40 jaar POP band jaren 70 80 o.l.v.
salsa dura Afro-Latino.
Edwin Perez is dan ook nog eens een podiumbeest, die altijd staat te popelen om concert na concert het publiek in te pakken. Met La Excelencia zorgde Edwin Perez en zijn bandleden voor een nieuwe generatie van salsa dura bands, maar niets is beter dan de echte pioniers.
Lijst van Amerikaanse bands Wikipedia.
Naar navigatie springen Naar zoeken springen. Dit is een lijst van Amerikaanse bands. 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z.
Soul en Disco bands van Musicalive voor een spetterend 70s party.
Soul of Disco bands inhuren? Een goede soulband laten spelen, doe je maar om 1 reden: je wil FEEST. En dat krijg je met de veelvuldig gezochte soulband van Musicalive. Als je onze soulband gaat boeken, wordt je publiek overspoeld met muziek uit de jaren 70, met alle bijpassende hits.

Contacteer ons

tonka feestband
normaal coverband
leff coverband
nederlandstalige bands
coverband rolling stones
bands jaren 70
bands jaren 80
feest band
akoestische band
allround band
rock cover band