Meer resultaten voor diaz coverband

 
   
diaz coverband
Coverband Diaz Startpagina Facebook.
DIAZ weet nu al niet waar kruipen van de intense goesting om er een ferme lap op te geven en om jullie mee te sleuren in een geweldige ambiance met toffe muziek voor elk wat wils! Coverband DIAZ Heizijde Herleeft.
Coverband Diaz Startpagina Facebook.
Als klap op de vuurpijl geeft coverband DIAZ een knaller van een optreden! Heel herkenbare muziek uit veel verschillende genres, voor elk wat wils. Op 22/4 zetten ouders, kids, familie, vrienden, leerkrachten en directrice allemaal samen hun school ondersteboven op de meeslepende tonen van coverband DIAZ.
Over ons.
Claudine werd ooit aangetrokken voor de zang, maar werd later vervangen door Frauke, die op haar beurt in 2008 de micro doorgaf aan Heidi, tot 2013. In 2014 komt Sarah er bij, ook bekend van Coverband Diaz. Copyright Big in Belgium 2013 All Rights Reserved.
Coverbands: Antwerpen, Limburg, Gent, Brugge, Leuven.
SKY is de coverband voor uw feest. De live coverband is samengesteld uit gedreven, ervaren en jonge muzikanten samengebracht door hun passie voor entertainment. Tijdens een knallende show, vergeet je snel al je pijnlijke gene en kan je je zorgeloos laten meeslepen met de meest foute, tijdloze nummers en medleys.
Covergroep Coverband Diaz.
Laat ons knallen op jouw feest! Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Coverband DIAZ legt al zijn muzikale passie in de weegschaal om van jouw festival, jouw bedrijfsfeest, jouw privéfeest, jouw trouwfeest, een fantastisch muziekfeest te maken. 32 477 700 635.
Coverband Coverband DIAZ.
Coverband Booking, vindt hier je coverband voor alle evenementen. Met de Belgische coverband DIAZ haal je de zekerheid in huis van een geslaagd muziekevenement. DIAZ legt al zijn passie in de weegschaal om van jouw festival, jouw bedrijfsfeest, jouw privéfeest, jouw trouwfeest, jouw galabal, een fantastisch muziekfeest te maken.
Benefiet Mercy Ships Compagnie In Actie.
De 7 bandleden van coverband Diaz leggen allen hun passie in de weegschaal om er elke keer een stomend muziekfeest van te maken. Sterke muzikanten, sterke stemmen en qua stijl en nummers voor elk wat wils. Volgende filmpjes geven je een voorproefje van coverband Diaz.
Editie Dendermonde Coverband Diaz bijna in de finale van Clash of the Cover Bands video Editie Dendermonde.
Dylan wordt prinscarnaval 2016. Coverband Diaz bijna in de finale van Clash of the Cover Bands video. Gepost op 05 Mei 2012. Dendermonde De Dendermondse coverband Diaz haalde vorige maand net niet de finale van The Clash of the Cover Bands The Benelux Edition.
Boek Band Coverband DIAZ voor uw evenement Gigstarter.
Coverband DIAZ speelt muziek in de genres Rock, Rock n Roll Pop. Coverband DIAZ heeft sinds de inschrijving op 03/12/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald. De muziek van Coverband DIAZ klinkt als: De échte artiesten wij spelen covers.
Buurtnetwerk hoplr.
Deel via Facebook. Deel via Twitter. Deel via Messenger. Coverband Diaz 16 nov. Coverband DIAZ Nieuwjaarsfeest Ontex. 2100: Fabriekstraat 43. Nieuwjaarsfeest bedrijf Ontex. Dit is een besloten event: enkel toegang via uitnodiging op persoonlijke naam. Bekijk het evenement op Facebook.
Diaz Heavy Cross YouTube.
Published on Feb 14, 2012. Pop, Rock coverband Diaz tijdens de finale van regio België/Luxemburg in The Clash of the Cover Bands, The BENELUX Edition 2011/2012 op 7 januari 2012 in Podium Muziekodroom in Hasselt B. Diaz won de 2e prijs bij de Publieksstemmen en plaatste zich hiermee bij de beste en populairste 18 coverbands van de Benelux.

Contacteer ons

bruiloft muziek
coverband zoekt zangeres
iron maiden coverband
coverband amsterdam
queen coverband
feestmuziek bruiloft
akoestische band bruiloft
band muziek
muziekband