Resultaten voor feestband

 
   
feestband
Feestband boeken voor bruiloft, dorpsfeest, pleinfeest.
Deze feestband brengt met veel pit het beste van de jaren 60, 70, 80, 90 en de hits van nu. Feest, Bruiloft, Bedrijfsfeest, Festival, Evenement. Genoten" van deze waanzinnige band, met de leukste hits wist de band het publiek te betoveren."
Tonca, de feestband van het wilde zuiden!
TONCA betekent vooral FEEST, daarom werd TONCA al snel door het publiek betiteld als Dé" feestband van het Wilde Zuiden. Knettergek, lekkere muziek en vooral één ding is zeker: er wordt pas gestopt als de hele tent op z'n' kop staat.
La Stampa Coverband, Feestband Bruiloftband. Allround Top40 Feestband, Coverband Bruiloftband La Stampa, speelt iedere zaal plat! Niet voor niets de meest geboekte band van Nederland!
Chique en netjes, gezellig en ongedwongen, of ruig en wild, ieder concept wordt op de juiste manier ingekleed. Heeft u een speciaal idee of wilt u gewoon een topfeest? Met Coverband, feestband en bruiloftband La Stampa komt alles in orde!
Coverband? Partyband? Feestband? Zoek niet verder, want hier is Act on Demand!
Coverband Act on Demand is een feestband / coverband / partyband bestaande uit jonge professionele topmuzikanten die iedere gelegenheid omtoveren tot een geweldig feest. Of het nu om een bruiloft, een gala of een bedrijfsfeest gaat, elk feest wordt een succes met Act on Demand.
Dit is Feestband k-BENG! Dit is Feestband k-BENG!
Met ons enorme repertoire zijn we breed inzetbaar en zo worden we ook geboekt: van klein akoestisch tot de hele avond dansen of stevig het dak eraf in de feesttent. Boek nu ons ook want het is geen k-NALfeest zonder Feestband Coverband k-BENG!
Dit is Feestband k-BENG! Dit is Feestband k-BENG!
Met ons enorme repertoire zijn we breed inzetbaar en zo worden we ook geboekt: van klein akoestisch tot de hele avond dansen of stevig het dak eraf in de feesttent. Boek nu ons ook want het is geen k-NALfeest zonder Feestband Coverband k-BENG!
De feestband.
De energie en het enthousiasme spat er van af en het vermaken van het publiek is vanaf de eerste tot de laatste minuut de belangrijkste opdracht tijdens hun optredens. Kom eens kijken bij een optreden van feestband Fantastisch en laat je meevoeren in een draaikolk van feest en lekkere muziek.
Artiesten boek je eenvoudig online Plugify.
Feestband KLAAR!: coverband, feestband, bruiloftband, voor elk feest!
Feestband KLAAR" is een feestband uit Zuid-Holland. Wij spelen op bruiloften, studenten carnavals en andere feesten. Heb jij na het bezoeken van onze website nog meer vragenof wil je dat" Feestband KLAAR!" bij jullie komt spelen, neem dan gerust contact met ons op: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots.
Exposure: Gigs Dé @ Feestband Coverband uit Exposure. Friesland!
Gigs @ Coverband Exposure. Facebook. Twitter. Facebook. Twitter. Select Page. Exposure is al geruime tijd dé Feestband van Friesland. Deze topformatie is niet voor niets al jaren een graag geziene gast op dorpsfeesten, bruiloften en evenementen, en weet daar met een energieke show vol interactie van een feestje een Feest te maken! Onder het motto; Het moet nog gekker worden doet Exposure daar in 2016 nog een schepje bovenop. Met een nieuwe look, acts, showblocks en ge-update feest repertoire is Exposure 2.0 een feit. Wat blijft is dat geen avond hetzelfde is, gezien de band in staat blijft perfect in te spelen op wat er die avond gevraagd wordt. Met een nieuwe interactieve show weet Exposure het zeker; Het gaat nog gekker worden! Bekijk op Facebook. Tweets door @ExposureNL. Bruno Rummler. Zang Gitaar. Facebook. Twitter. Google. LinkedIn. Edwin Smith. Bas. Facebook. Carla de Bruine. Zang. Facebook. Twitter. Google. Niels Bloembergen. Toetsen, Keys, Synth, Sequence. Facebook. Twitter. Google. LinkedIn. Bert Hiemstra. Drums. Facebook. LinkedIn. Gerrit Hingst. Gitaar Backing. Facebook. Facebook. Twitter. 2015 exposurelive.nl All rights reserved.
Lnk Feestband.
Meer lezen Minder lezen. DORPLEIN OPEN AIR 2017 Het is bijna zo ver! 19 mei: 2000: uur Jong Nederland Budel-Schoot organiseert voor de eerste keer dit grandioze open lucht evenement met optredens van Link Feestband achter de Sint Andreas School in Budel-Dorplein!

Contacteer ons

wolfgang coverband
goedkope bandjes
coverband limburg
bruiloft bandjes
live muziek huwelijk
coverbanden
band trouwfeest
liveband
allround coverband
coverband belgie
artiesten boeken