Op zoek naar feestband?

 
   
feestband
Dit is Feestband k-BENG! Dit is Feestband k-BENG!
Met ons enorme repertoire zijn we breed inzetbaar en zo worden we ook geboekt: van klein akoestisch tot de hele avond dansen of stevig het dak eraf in de feesttent. Boek nu ons ook want het is geen k-NALfeest zonder Feestband Coverband k-BENG!
De feestband die elke feesttent op z'n' kop zet.
Zoekt u een echte ouderwetse rock roll band voor uw feest? Gewoon een een lekkere relaxte band met een crazy" drummer" een coole bassist, een stevig rockende gitarist, een beheerste toetsenman en een helemaal maffe zanger /entertainer ervoor! Dan zijn de Rockstieren een goede keuze.
Dit is Feestband k-BENG! Dit is Feestband k-BENG!
Met ons enorme repertoire zijn we breed inzetbaar en zo worden we ook geboekt: van klein akoestisch tot de hele avond dansen of stevig het dak eraf in de feesttent. Boek nu ons ook want het is geen k-NALfeest zonder Feestband Coverband k-BENG!
Tonca, de feestband van het wilde zuiden!
TONCA betekent vooral FEEST, daarom werd TONCA al snel door het publiek betiteld als Dé" feestband van het Wilde Zuiden. Knettergek, lekkere muziek en vooral één ding is zeker: er wordt pas gestopt als de hele tent op z'n' kop staat.
Feestband Bekendeartiestboeken.nl.
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z. zoek op alfabet. A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z.
Feestband Interactieve coverband RITM STIX.
Het repertoire van een feestband bestaat hoofdzakelijk uit foute nummers, rock, disco, Nederlandstalig, In Nederland en België zijn er honderden livebands die optreden op fuiven, op trouwfeesten of andere feesten. Bekende zangers of zangeressen zijn voor kleine feesten veel te duur om in te huren, een live feestband is hiervoor een prima alternatief.
Gigs @ Coverband Exposure.
Khick feestband.
Coverband? Partyband? Feestband? Zoek niet verder, want hier is Act on Demand!
Coverband Act on Demand is een feestband / coverband / partyband bestaande uit jonge professionele topmuzikanten die iedere gelegenheid omtoveren tot een geweldig feest. Of het nu om een bruiloft, een gala of een bedrijfsfeest gaat, elk feest wordt een succes met Act on Demand.
Allround coverband Utrecht, de feestband voor elke gelegenheid.
Day Out is een allround coverband en feestband bestaande uit ervaren muzikanten uit Utrecht en Amsterdam. Met een mix van pop, rock, soul en Nederlandse hits spelen ze elke zaal plat. Een optreden van feestband Day Out is te omschrijven als: energiek, muzikaal, spetterend, kwaliteit, onvergetelijk en een tikje eigenwijs.
Feestband KINK voor elk evenement, feest gegarandeerd!
Bel met 06-30397952 of stuur een e-mail naar info@coverbandkink.nl. Feestband KINK boeken of reserveren voor een je feest? KLIK HIER EN BOEK OF RESERVEER FEESTBAND KINK! Blijf met Feestband KINK volgen via social media. Volg Feestband KINK op Facebook, Twitter.

Contacteer ons

wolfgang coverband
goedkope bandjes
coverband limburg
bruiloft bandjes
live muziek huwelijk
coverbanden
band trouwfeest
liveband
allround coverband
coverband belgie
artiesten boeken