Meer resultaten voor coverband boulevard

 
   
coverband boulevard
Coverband Boulevard.
Bands Orkesten Coverbands. Top Band Boulevard. Video's' van Top Band Boulevard. Boeking of een optie plaatsen voor Top Band Boulevard. Voor meer informatie en beschikbaarheid van Top Band Boulevard kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140.
Boulevard boeken bij LB-Entertainment!
De band viel altijd al op met hun verschillende shows, maakte een live-album, deed tv-optredens, deed meerdere theatertournees en begeleidde verscheidene nationale en internationale artiesten. Boulevard staat voor kwaliteit, aanstekelijk enthousiasme, zijn vernieuwend en actueel, maar gaan óók terug in de tijd; dit deden ze ook met hun spraakmakende show The Hitstory welke nog steeds op verzoek gespeeld wordt.
Brooklyn Boulevard Philippe Draps Entertainment.
Brooklyn Boulevard is te boeken bij Philippe Draps Entertainment. Een geweldige ritmesectie met de beste muzikanten in het land, percussie, 4-delige hoornsectie en mind-blowing soulstemmen. Van Earth Wind Fire tot Bruno Mars en Michael Jackson, van Gloria Estefan tot Destinys Child en Rihanna.
De acht dingen die je wil weten na het zien van La La Land film De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus.
Is de George Michael-grap niet wat misplaatst? George Michael is een punchline in de scène waar personages Sebastian en Mia elkaar voor de tweede keer ontmoeten. Hij speelt keyboard in een eighties coverband op een feestje waar zij als gast rondloop.
Boulevard Vinyl Stresske.
Boulevard Vinyl staat garant voor een stevige party vol stomende beats, meebrulbare hits en dansbare medleys. Verwacht geen foute schlagers of verkleedpartijen, maar een verrassend gespeelde selectie uit 50 jaar pophistorie. In de playlist alle essentiële hits van het moment maar ook de all time favourites.
Dirty Boulevard.
Niet de artiest of het tijdperk bepalen het repertoire van Dirty Boulevard, maar het rock n roll-gehalte van de nummers. En daarmee is een avond Dirty Boulevard een spetterende rockshow die in ruim twee uur het publiek meesleurt langs het beste dat drie decennia rock n roll heeft voortgebracht.
Telephone Poparchief Groningen.
Toetsenist Jan Hazelaar verlaat in 1985 de band en begint met twee blazers het John Haze Trio. Dat jaar verlaat ook Roel Stäbler de band. In 1987 verlaat Marieke Klein de band en begint haar eigen band Hollywood Boulevard, waarmee landelijk succes wordt behaald.
Coverband Boulevard MediaFris.
Reacties uitgeschakeld voor Coverband Boulevard. MediaBeat: Betaalbare en knallende video's' voor bandjes en feesten. Klik hier voor de MediaBeat website. Boulevard is een moderne coverband uit het noorden van het land bestaande uit 7 zeer ervaren en technisch bedreven muzikanten.
Band 2013 Boulevard Back for the Future.
Fotos 2011 Wit is it. Fotos 2010 Glamour Party. Fotos 2009 Punk Rock. Band 2013 Boulevard. Coverband Boulevard from Coverband Boulevard on Vimeo. Meld u aan voor onze nieuwsbrief. Meld u aan! Vanaf 14 december 2015 kun je weer kaarten reserveren.
Boulevard.
Deze coverband rockt met de oude klassiekers en laat je meebrullen met lekkere smartlappen, maar gaat net zo hard op scheurende, oorverdovende gitaren en drumsolos! Tijdens een avond met Boulevard word je verwend met vele medleys, creatieve mash-ups en de nieuwste hits gecombineerd met een vette, energieke show.
Boulevard boeken Bekendeartiestboeken.nl.
Deze coverband rockt met de oude klassiekers en laat je meebrullen met lekkere smartlappen, maar gaat net zo hard op scheurende, oorverdovende gitaren en drumsolos! Tijdens een avond met Boulevard word je verwend met vele medleys, creatieve mash-ups en de nieuwste hits gecombineerd met een vette, energieke show.

Contacteer ons

coverband boeken
coverband west vlaanderen
the crowd coverband
band inhuren
live muziek huwelijksmis
muziek bands
band boeken
cover bands
rock coverband
belgische pop
coverband boulevard
green onions coverband
akoestische coverband