Meer resultaten voor rock coverband

 
   
rock coverband
Riptide Rock Coverband Limburg.
Vier muzikanten die elkaar gevonden hebben in eenzelfde doel, namelijk het brengen van rockmuziek zoals het hoort: zang, gitaar, bas en drums. Vet, stevig en met volle overgave. Kort samengevat: het dak moet eraf! Lekkere rock covers met een Riptide sausje.
Clone Coverband Limburg en omstreken.
CLONE COVERBAND IN LIMBURG. Deze vijfkoppige pop/rock coverband bestaat sinds 2008. Hoewel CLONE namaken en kopiëren betekent, proberen we bepaalde nummers naar onze hand te zetten. Nummers zoals, Price Tag, Oh darkness en Man down worden gebracht met een eigen twist.
Coverbands, coverband, coverband boeken, coverband inhuren.
U ziet, hoort en ervaart live een topartiest, dat is een sensationele ervaring. Voorwaarde is wel dat de coverband uitstekend speelt. Een coverband boeken voor uw feest of evenement? Kies een coverband die kwaliteit levert, dat is een garantie voor een geslaagde avond.
Coverband Creep, beste Belgische cover band.
De beste Belgische rock coverband. Geïnspireerd door bands zoals o.a Aerosmith, Deep Purple, The Police, MuseFoo, Fighters en vele anderen brengen wij op professionele wijze de beste rock covers van de laatste decennia. Met ons indrukwekkend repertoire nemen wij u mee naar een ongekende live ervaring.
Rent To Rock The Rock Coverband.
Rent to Rock is een coverband uit het Waasland. Wij zorgen voor een muzikaal avontuur op uw feest. Een verrassing op de bruiloft, zot doen op een verjaardag, ambiance verzorgen tijdens een receptie, een bedrijfsfeest wat meer power geven of gewoon stevige rock op het podium van uw feestzaal, café of openlucht event.
FENIX: meest rockende Kempense coverband Nieuws dat je raakt. 24/24u Nnieuws.be.
Home Nieuws FENIX: meest rockende Kempense coverband. FENIX: meest rockende Kempense coverband. Door: Herman Gezelle. De Kempense rock-coverband FENIX bestaat uit 6 bandleden. Ze brengen steengoede rock covers van Guns N Roses, U2, Janis Joplin, AC/DC, Kings Of Leon en andere topgroepen.
C4 Live Rock Coverband Covers en Ambiance.
C4 Live Rock Covers Ambiance! C4 is een live groep uit het Leuvense die in de eerste plaats zijn covers voor de voeten van het rock publiek gooit. We hanteren de simpele basisformule van rock: gitaren, bas en drums. Meer moet dat niet zijn.
Coverband The Xperience Electro meets Rock coverband.
De door u gekozen coverband speelt covers van het genre: Elektrofunk Feestmuziek Alles. Coverband Facebook Coverband foto. The Xperience Electro meets Rock coverband Antwerpen. Regio: Antwerpen 2000 Antwerpen. Aantal bandleden: 4. Deze coverband speelt: Elektrofunk Feestmuziek Alles. Website en design coverbandbooking.be disclaimer.
Daybreak rock coverband Home.
De Belgische coverband Plugged is een rock covergroep.
Rock" Classics" Coverband. U bent hier: Website coverband Plugged Home. Coverband Plugged Home. Coverband Plugged is een 4-koppige Belgische rock-covergroep die het Vlaamse land doorkruist met een handvol micro's, 2 gitaren, een basgitaar, een drumstel en dosis muzikale ervaring om u tegen te zeggen samen zo'n' 120 jaar.
Rock coverband Axenzion covert engelstalige rockklassiekers.
Rock coverband Axenzion bestaat uit vijf muzikanten die engelstalige rockmuziek op een energieke en overtuigende manier weten te coveren. De meeste nummers zijn echte rockklassiekers; die herken je meteen en van sommige vraag je je af waarom je ze nooit eerder hebt gehoord.

Contacteer ons

coverband boeken
coverband west vlaanderen
the crowd coverband
band inhuren
live muziek huwelijksmis
muziek bands
band boeken
cover bands
rock coverband
belgische pop
coverband boulevard
green onions coverband
akoestische coverband