Meer resultaten voor live band

 
   
live band
Modern Times: Live Band Reverent Juke MNF 2018.
Modern Times: Live Band Reverent Juke. Museum van Elsene. A project by Reverent Juke. Reverent Juke laat je swingen en grooven in het gezelschap van beroepsdansers die je zullen betoveren met hun vurige danspassen. Jean Van Volsemstraat 71. Onderzoek naar het bedrukken van vlakken.
Willy Sommers doet kerstconcert met live-band Showbizzsite.
Het begon met een wondje aan zijn grote teen, waarbij huidkanker werd vastgesteld. De versie van Donna Summers disconummer I feel Love medley, waar Marc Almond samenwerkt met Bronski Beat, staat op de derde plaats in de Engelse hitlijst, en is erg populair onder de jonge Brit.
Artiesten Jeuk Liveband.
Ideaal voor feestende jeugdbewegingen met pit, grote en kleine festivals, jeugddiensten en scholen die een fenomenaal en toch betaalbaar feestje willen bouwen! Zoek uw artiest of band. Selecteer uw categorie Live on Tape. Uw budget: 325 25000. Artiesten in hetzelfde genre.
Het geslaagde experiment van Tomorrowland: de liveband muziek De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. P
Eindelijk, een artiest die het zonder usb doet, grinnikte iemand in het persdorp. Het was inderdaad verbazingwekkend om eindelijk eens dat heilige vierletterwoord op de affiche te zien staan: live. Die verbazing zou alleen maar groter worden. Het was kwart voor tien toen techniekers een drumstel en keyboards naast een enorme dj-booth installeerden. Het was haast te absurd voor woorden dat er een gat van vijf à zes meter gaapte tussen drummer Claudio Arduini en toetsenist Ozan Bozdag. Maar goed, er waren instrumenten. Dat alleen al was een overwinning, en een reden om de Tomorrowlandontmaagding van Oscar The Wolf mee te maken. Oscar The Wolf was het ideale proefkonijn voor dit experiment, omdat de Belgische band elegant koorddanst tussen pop, rock en dancefestivals.
Brigitte Kaandorp Wereldtournee met grote liveband tijdens Gentse Feesten UITVERKOCHT Gent UiT in Gent.
Het is bijna lente, de vogeltjes fluiten en Kaandorp wil naar buiten. Met een live band van 8 topmuzikanten en 3 backing vocals, onder leiding van Bernd van den Bos, doet Brigitte Kaandorp dit voorjaar de openluchttheaters van de Lage Landen aan plus een paar concertzalen met een zwoel zinderende zomershow.
LIVE BAND 50 Coverband Live band 50 covers uit de jaren 70 en 80 afgewisseld met recentere muziek.
Live band 50 is dé band bij uitstek om uw evenement of feest op te luisteren. De band bestaat uit 5 muzikanten, een zanger en een zangeres die weten waar hun instrument voor dient, nl muziek lekker laten rocken en swingen.
Botanique.
Haring live band RARI. De beste beats uit onze hoofdstad exclusief te zien in bandformule. 2030: 2115: RARI. 2135: 2235: Haring live band. Over dit concert.: Join Our Facebook Event! Na lange nachten en verre reizen stuitte Yann Attia op de perfecte smeltkroes van minimal, house en downtempo.
Live band in verschillende prijscategorieën.
Naast de invulling van de locatie bent u natuurlijk ook op zoek naar een betaalbare live band met een budget die ligt tussen de 500 en 1200 euro. Dit is natuurlijk een leuk budget wanneer u een live band zoekt.
het Artiestenbureau bij uitstek. Ruime keuze aan Vlaamse artiesten. Contacteer ons gerust vrijblijvend om Uw favoriete artiesten / dj's' of live band te boeken. All Party Events Evenementenbureau.
U bevindt zich hier: Home het Artiestenbureau bij uitstek. Ruime keuze aan Vlaamse artiesten. Contacteer ons gerust vrijblijvend om Uw favoriete artiesten / dj's' of live band te boeken. Toggle navigation All Party Events. Vip Diner Show met Herbert Verhaeghe.
Live band Archives Make My Day.
Make My Day Artiesten Events More Maatwerk Theater Nieuws Contact. Make My Day MENU. Tag / Live band. Voice Male bereikt de Exit na 20 jaar. t Schoon Vertier. Make My Day NV. Korte Achteromstraat 2 bus 1, 2018 Antwerpen.
Xeado Live Band.
Geert wo, 31/08/2016 1053.: Xeado Live Band vzw zal de toog van de Hermeline uitbaten tijdens de kermis te Hijfte. Op zondagnamiddag zullen er tussen 14h en 17h pannenkoeken met een kop koffie te verkrijgen zijn tegen democratische prijs van 4.

Contacteer ons

the fools coverband
nederlandse bands
coverband dust
party band
muziek huwelijksmis
bands gezocht
neil young coverband
repertoire coverband
disco band
beste coverband
tribute band
muziekbandjes