Meer resultaten voor the fools coverband

 
   
the fools coverband
The Fools boeken Bekendeartiestboeken.nl.
Waar ze komen worden ze aanzien als uniek en the best there is Met meer dan 300 optredens in 5 jaar tijd is een ding duidelijk, THE FOOLS zijn gewild! Coverband The Fools boeken. In 2013 vierden THE FOOLS hun 5 jarig bestaan met wederom een nieuwe en spetterende show!
Show image.
Laatste optreden The Fools is een thuismatch Hasselt Het Belang van Limburg.
Vorige afbeelding 1 / 3 Volgende afbeelding. Hasselt De Limburgse coverband heeft zijn laatste thuismatch" gespeeld. Na 10 jaar The Fools voorheen The Majestical Fools, hielden Tommy en zijn band een laatste geslaagd optreden op Muziekterras aan de Century in Hasselt.
Tom De Helden Live Coverbands.
Tom u bekend van ex-THE FOOLS vond het tijd om nieuwe horizonten te verkennen en vond al snel zijn Helden. Waar ze komen worden ze aanzien als uniek" en the" best there is.met wederom een nieuwe en spetterende show! Elk jaar brengen zij een vernieuwde en knallende show. Een nieuwe outfit, nieuwe songs, special effects en een strakke act maken van deze band de ideale topper voor alle mogelijke festivals en evenementen. Hun repertoire bestaat o.a. uit medleys en songs waarin ze teruggrijpen naar de gouwe ouwe hits maar ook de hits van dit moment komen aan bod! Bent u op zoek naar een coverband van formaat?
The Clash of the Cover Bands.
Fully Loaded 2011: 10-mans Allround coverband uit Nijmegen Het repertoire bestaat uit o.a. Funkoplast 2010: 8-mans Funk coverband uit UtrechtFinalist The Clash of the Cover Bands. Funky Fools 2013: 7-mans James Brown tribute uit Apeldoorn. Funky Monks 2007: 4-mans Red Hot Chili Peppers tribute uit Reusel RHCP tribute Funky.
The Fools: De gekste coverband dinsdag op Palm Parkies Genk Het Nieuwsblad.
Genk Het gratis zomerfestival Palm Parkies editie 2012 loopt ten einde. Ook in Genk. Het festival gaat de laatste twee weken in met twee topaffiches: The Fools, naar eigen zeggen de gekste coverband van Vlaanderen komt op dinsdag 14 augustus naar het Evenementenplein.
Limburgse coverband speelt op EK L1.
De Limburgse coverband Graduated Fools treedt vrijdag op tijdens het EK in het Oostenrijkse Innsbruck. Graduated Fools speelt covers van Anouk. De band stond dit jaar in de band-competitie Clash of the coverbands. In Innsbruck spelen een dag later Spanje en Zweden tegen elkaar.
The Fools boeken bij Jan Vis.
Als u dacht alles gezien te hebbenstellen wij u met enig risico The Fools voor! The" Fools" is de meest krankzinnige coverband in Vlaanderen! Tommy O Fool Voormalig zanger van The Majestical Fools, brengt met zijn nieuwe band THE FOOLS Met o.a.
Tussen 2 optredens door lekker culinair. CHAIN OF FOOLS Coverband.
Bekijk meer van CHAIN OF FOOLS Coverband op Facebook. Nieuw account maken. Het lijkt erop dat je problemen ervaart bij het afspelen van deze video. Probeer je browser opnieuw op te starten als dit het geval is. Geplaatst door CHAIN OF FOOLS Coverband. CHAIN OF FOOLS Coverband.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
The Fools.
Ze komen met een volledige toursetup, dwz dat ze alles meehebben behalve de eindversterking! Lanceringsprijs 1950euro ex 6% btw. Foto's' van The Fools. Youtube video's' van The Fools. Heeft u een vraag of wenst u een offerte voor het boeken van The Fools?

Contacteer ons

the fools coverband
nederlandse bands
coverband dust
party band
muziek huwelijksmis
bands gezocht
neil young coverband
repertoire coverband
disco band
beste coverband
tribute band
muziekbandjes