Op zoek naar tribute band?

 
   
tribute band
Police Tribute Band Synchronicity.
Synchronicity laat de gouden tijden van de jaren 80 weer herleven met een Tribute to The Police en in een spetterend optreden van deze band komen dan ook alle grote hits als So Lonely, Message in a Bottle, Every Breath You Take etc.
The Mon Amour Band de BZN Tribute Band Mon Amour.
In navolging van de Tribute to the Cats, die nu succesvol door het land toert, kwam Veerman op het idee om hetzelfde na BZN te doen: Tribute to the BZN Band was geboren. Veerman organiseerde audities en daar kwamen Linda Schilder en Johan Keizer uit voor de zang, Nico Tol als gitarist, Hans Keizer achter de toetsen en Jan Sombroek voor bas en zang bovendrijven.
Tribute bands, tribute band, tribute band boeken, tribute band inhuren.
Als uw favoriete band gestopt is, dan is een tribute band boeken de enige mogelijkheid om uw idolen te horen. Natuurlijk wilt u niet zomaar een tribute band inhuren. U wilt een tribute band die zijn vak verstaat en u doet geloven dat u luistert naar het origineel.
The Mavorix, de tributeband van The Mavericks.
Welkom op de website van de Belgische tribute band van de legendarische band The" Mavericks, die over de plas een echte hype zijn. The Mavorix dompelen u onder in de sfeer van eindeloze highways, desolate motels en donkere kroegen. Terug naar de roots" van de rauwe maar toch gezellige Amerikaanse muziek met een zuiders tintje.
TRIBUTE BAND meaning in the Cambridge English Dictionary.
However, most tribute acts are groups tribute band or tribute group and are tributes to a group. If a member is included in a band performing the music of their original group, the band is seen as a spin-off band rather than a tribute band.
Battle Of The Tribute Bands halve finale Muziekcentrum De Bosuil.
Battle Of The Tribute Bands halve finale. vrijdag 27 oktober start 2030: / open 2000: 11.00, / 12.50., Battle Of The Tribute Bands is een competitie waar gezocht wordt naar talentvolle tribute bands die zich graag willen blijven door ontwikkelen.
TRIBUTE! The Perfect Tool, Bulls On Parade, Cowboys From Hell, Nightwitches Agenda Democrazy.
Behalve het feit dat zijn stem inslaat als een bom, past ook zijn uiterlijk perfect binnen het Tool-plaatje. Deze tribute band vergaart wereldwijd faam, mede dankzij het feit dat Maynard James Keenan zélf hen heeft uitgeroepen tot beste Tool tribute band ter wereld, en dat wil toch wel iets zeggen!
Tribute Bands Rock Nation Music Agency.
Straight from Belgium, here is one of the top Red Hot Chili Peppers tribute in Europe. Published on 05/12/2016 Categoryies: Band, News, Tribute. Bounce, the Bon Jovi tribute. Best european act from Germany, Bounce is The Bon Jovi tribute band not to miss.
Een overzicht van Tribute Bands: U2, AC/DC, Queen.
AC/DC TRIBUTE HIGHWAY TO ROSIE. Highway to Rosie is een AC/DC tribute band die medio 2006 is ontstaan. De band speelt voornamelijk de nummers uit de eerste jaren van AC/DC, de wilde, rauwe, met whisky doordrenkte rock-n-roll uit het Bon Scott tijdperk.
Nederpop Tribute Band MET MATEN speelt NederpopDutch Classic Rock. Nederpop Tribute Band MET MATEN speelt NederpopDutch Classic Rock.
Een Nederpop Tribute Band die u laat genieten van de beatmuziek van Shocking Blue, Golden Earring, Brainbox en Sandy Coast. Een avond vol herinneringen. Dit feest van herkenning is een tribute aan Alquin, Ekseption, Solution, Supersister, Focus, Earth Fire, en Kayak, Anouk, Blof en De Dijk.
Oerend Hard Normaal Tribute Band.
Normaal Tribute Band. Oerend Hard is een Normaal Tribute Band en initiatief van Hans de Vries uit Klazienaveen. Een groot podium, een ultieme geluidsinstallatie en moderne lichtshow maken deel uit van de show. Om het Normaal geluid zo authentiek mogelijk te benaderen spelen wij op dezelfde instrumenten en versterkers die tijdens de laatste show in het Gelredome gebruikt werden.

Contacteer ons

the fools coverband
nederlandse bands
coverband dust
party band
muziek huwelijksmis
bands gezocht
neil young coverband
repertoire coverband
disco band
beste coverband
tribute band
muziekbandjes