Resultaten voor bands friesland

 
   
bands friesland
No You Don't' Countryband Country Noord Nederland, Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel.
Met een sound zoals country muziek moet klinken; AMERIKAANS! Een verademing naast de vele country" bands" die concessies doen aan de line-dansers. en die klinken als een coverband die ook country speelt. Nee, dit is een band zoals je ze hoort aan de bar van een beer-joint.
Band boeken Friesland LoveSound.
Band boeken Friesland. Op zoek naar de beste bands voor jouw feest of evenement in het hoge noorden? Een band boeken in Friesland doe je natuurlijk via LoveSound. Als gerenommeerd entertainmentbureau zijn wij door het hele land actief en bieden we jou de keuze uit een gevarieerd aanbod met de leukste live bands.
Black Velvet top 100 band.
Home Agenda Fotos Band Contact. Leuk dat je even langs komt op de site van Black Velvet, één van de leukste en meest actuele coverbands van Friesland en omstreken. Je vindt hier de laatste nieuwtjes, informatie over onze live-optredens, foto's' en nog véél meer.
Feest Bands boeken, prijzen van artiesten online / Twilight Entertainment.
informeer vrijblijvend bij onze adviseurs tel: 0497-360718. Wij zijn u graag van dienst bij het zoeken en boeken van de juiste feestband. Selecteer op alfabet. Zoek in artiesten. 70's' Disco Funk. Boeren Rock Bands. Dance House Bands. Rock and Roll.
Friese artiesten Smelnealternative.nl.
Friese bands en artiesten. Hieronder tref je een lijst aan met bands die uit Friesland komen of roots hebben in Friesland. Mis je een band. Laat dit dan weten op de contactpagina. 10 To Go. Captain Disco and the Denim Dogs.
Coverbands Friesland Bands, je vindt het hier!
Drive in disco. Latin salsa carribean. Cover en feestbands. Lechery, coverband, groningen, friesland, drenthe, noord nederland, lechery is de noot waar alle muziek mee begint, de basis. Ocean live band www.oceanonline.nl. Informatie over Coverbands Friesland. Aantal links: 2 Aantal rubrieken: 49.
Verhuisbedrijf Leeuwarden Friesland Bandsma Bultje Top Movers.
Voorkom een stressvolle verhuizing en schakel verhuisbedrijf Bandsma Bultje Top Movers uit Leeuwarden in. Wij zijn misschien wel het meest vriendelijke en beste verhuisbedrijf van Friesland! Erkende verhuizers Top Movers. Bandsma Bultje Top Movers is aangesloten bij de branche organisatie voor Erkende Verhuizers en weet daardoor als geen ander hoe een piekfijn verzorgde verhuizing eruitziet.
Home Bamm Bamm De Coverband van het noorden!
Bamm Bamm De Coverband van het noorden! Allround coverband uit Friesland. Scroll omlaag naar de content. Wij zijn Bamm Bamm, de coverband van het Noorden. Door ons enthousiasme en veelzijdige repertoire gaan al 15 jaar feesttenten, dorpshuizen en kroegen uit hun dak!
Coverband Friesland.
U zoekt een coverband voor uw bruiloft of feest in Friesland? Of een cover-band voor uw bedrijfsfeest of verjaardagsfeest in Friesland? Coverband Escape reist door geheel Nederland om bij u te komen spelen! Of navigeer verder.: 065 312 6857. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots.
Solid Ash.
Muziek maken en Bandleden Marktplaats.nl.
En dit voor een betaalbare prijs. Sc-multimedia helpt u graag om uw plannen en uw muzikale ideeën te realiseren. Dit in een prettige en ontspannen sfeer. Of het nu gaat om solo zangers of zangeressen of complete bands alles is mogelijk.

Contacteer ons

covergroep
limburgse bands
partyband
live bands
muziek huwelijk
coverband zoekt bassist
coverbands west vlaanderen
coverbands vlaanderen
boulevard coverband
soul coverband
coverband zoekt gitarist
coverband outback
bands friesland