Resultaten voor live bands

 
   
live bands
Een live band met verfijnde muziek. Manu Roofthooft zorgt samen met zijn professionele live band voor beleving en warmte. Elk stijlvol feest verdient een persoonlijke aanpak. Bedrijfsfeesthuwelijksfee
Manu is zaakvoerder van de vennootschap MUSIC gcv. Hij studeerde communicatiewetenschappen en muziek aan het Koninklijk conservatorium te Antwerpen en zorgt samen met zijn vennoot voor het management en de organisatie van zijn 4 live bands met 4 top-DJ's.' Hij is zelf ook frontzanger in één van deze bands.
JEUK vzw Prettig gestoord meespeeltheater en liveband for kids.
Geïnspireerd door het reizend jeugdtheater Nele, opgericht door Barts grootvader Gaston Van Der Gucht, en door de ongedwongen, directe de speelstijl van theater Stekelbees uit Gent wordt de filosofie uitgetekend. Jeuk meespeeltheater moet en zal garant staan voor voorstellingen waar kinderen echt inspraak hebben.
Zes cafés met gratis live muziek in Brussel Brik.
Vaak gaat het over nog onbekende bands van Brussel en omstreken. Check de website regelmatig om op de hoogte te blijven van concerten. Niet getreurd, de sfeer is er zelfs zonder live muziek top! Hét muziekcafé bij uitstek. Elke week komen er 4 à 5 bands spelen en in het weekend zijn er djs.
Austin, TX Concerts and Music Scene Find Live Shows, Bands and Venues.
ALL ATX, Back to the Armadillo. Experiencing Austin's' Live Music Scene. Outdoor Music Venues. ACL Live is the premier destination for live performances as well as special private events. You have items in your cart! LIVE MUSIC IS IN OUR ROOTS.
Cowboy Up.
Live Bands Events @ Cowboy Up. Was Live @ Cowboy Up 2010 2011 season. Was Live @ Cowboy Up 2011-2012 season. Was Live @ Cowboy Up 2012-2013 season. Was Live @ Cowboy Up 2013-2014 season. Was Live @ Cowboy Up 2014-2015 season.
Op zoek naar een degelijke live band en coverband in België?
Waarschijnlijk niet dé beste allround coverband van België maar zeker wel één van de betere coverbands. Als onbekende band zijn we in tegenstelling tot de bekende bands een relatief goedkope coverband maar leggen het accent op de kwaliteit van de live muziek en op de afwisseling van muziekstijlen.De muzikanten die hierin meespelen zijn realistische, bescheiden mensen die een professionele muziekopleiding hebben genoten en die al heel wat kilometers op hun teller hebben staan.
Hire A Live Band Book Live Music Bands.
find the perfect Live Band. Booking Live Bands. There's' nothing like a live band to liven things up from birthday parties and weddings to bat/bar mitzvahs or corporate functions. We've' got every type of band, for every type of event.
Live-Bands Vlaanderen.
Live muziek Artiesten / Bands 2dehands.be.
Categorieën Toon alle zoekertjes. Audio, Video TV. Computer Game Consoles. Sluiten Terug naar. Artiesten / Bands. 56 zoekertjes voor live" muziek." Er is iets fout gelopen bij het opslaan van de zoekopdracht. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten in je mailbox.
Cafe Local Antwerpen Salsa Domingo Live band Waalsekaai.
Rokers worden niet uitgesloten want van boven kan je nog steeds meegenieten van de salsa bands en saleros. Parking is er voldoende voor het gebouw. Uitgezonderd op het einde van mei tot eind juni. Foto's' van ons laatste bezoek kan je hier bekijken: klik hier voor foto's.' Elke maand mogen we 5 gratis tickets weggeven. Voor meer informatie: Klik hier. Check onze Salsa Agenda voor datums. De inkom is 10 Toilet gratis en vestiaire 1 Programma.: 16u 17u: Workshops. 17u 18u: Dj's.' 18u 19u: Live Band.
Deze week in Gent WeekUp.
Kiosk Performance Creuzet Julien Creuzet nodigt ons uit om mee te deinen op een Caraïbisch ritme. Geef je over aan de klanken, poëzie en lichamen die ten grondslag liggen aan dit ritme. Zwarte Zaal Symfonieorkest En Zangklas Van Kask Koninklijk Conservatorium Mavra en Le Rossignol, twee opera's' van Stravinski. Bar Lume Bravo Big Band Vol.

Contacteer ons

covergroep
limburgse bands
partyband
live bands
muziek huwelijk
coverband zoekt bassist
coverbands west vlaanderen
coverbands vlaanderen
boulevard coverband
soul coverband
coverband zoekt gitarist
coverband outback
bands friesland