Meer resultaten voor cover band

 
   
cover band
Coverband Booking.
Zoek je een coverband dan ben je op het juiste webadres, vraag online prijzen aan en book online je volgende coverband voor evenement of feest. Of je nu een bekende band zoekt of een klein groepje er is voor ieders wat wils.
Coverband Ritm Stix-Mobiele live band De coverband.
Hoog tijd om de band een nieuwe te boost geven. Kris Ratiau zorgde voor een fikse upgrade en doopte het vernieuwde concept Coverband Ritm Stix. Bekijk alle mogelijkheden van Ritm Stix. We bieden tal van formules voor uw evenement, gaande van één optreden tot een hele avond entertainment.
Duk coverband, super-ambiance en onvoorstelbare losbolligheid!
Het enthousiasme doet vermoeden dat Duk de nummers liever speelt dan de originele artiesten. Verwacht je aan de allergrootste hits en verrassende medleys met disco, pop, rock, reggae, dance, en natuurlijk ook de gewaardeerde Vlaamse nummers. Warm de stembanden al maar op!
2Gift Allround coverband, top-100 en feestband uit Groningen. Live muziek voor iedere gelegenheid.
Sinds jaren de meest gevraagde allround top-101 coverband uit Noord-Nederland. 2Gift maakt muziek die het publiek graag hoort en de band graag speelt. Met een doordacht en een volledig op het publiek afgestemd repertoire maakt de band van ieder optreden een feest.
InGenius coverband 70, 80, 90 coverbands op bruiloft, feest, huwelijksfeest, bedrijfsevents.
Dè langst bestaande coverband. Ingenius bestaat bijna 20 jaar en behoort tot de absolute top van coverbands in België. Sinds 1999 speelde InGenius op meer dan 240 podia op bedrijfsevents, trouwfeesten en festivals. Sommigen noemen hen de heetste coverband van de lage landen.
Coverband Caboose 5-sterren hits classics!
Je contactpersoon in de band is Nils. Hij beantwoordt je vragen. Verzend je vraag. Stuur kopie naar mezelf. Jullie hebben er een top avond van gemaakt! Ben met zere tenen en schorre stem lekker aan het nagenieten! Van het begin tot het einde één groot feest. Yes they rock! We hebben heel mooi bedrijfsfeest gehad. Jullie zijn professioneel en lekker energiek op het podium. Tussendoor onze eigen muziek, alles was mogelijk! Het was geweldig! Dit verjaardagsfeestje vergeet ik dankzij jullie niet snel! Fantastisch hoe jullie een knalfeest van onze bruiloft hebben gemaakt! Wat een geweldige top prestatie hebben jullie neergezet! Nogmaals ontzettend bedankt. Chloe Brochard Childright Gala Kurhaus. Caboose is een cover feestband met blazerssectie en multivocals.
Belgian Quo Band Status Quo tribute band Belgian Quo Band België Lets rock.
Down Down, Roll over lay down, Caroline, Rockin all over the world en Whatever you want zijn naast talloze andere bekende rocksongs van deze legendarische Britse band in het geheugen gegrift van menig rock en muziekliefhebber en staan garant voor een concert van de bovenste plank.
Home Nightlife Coverband.
Ons uitgangspunt is dat je zelf aangeeft wat voor feestavond je in gedachten hebt. Met veel enthousiasme geven we daarna muzikale invulling aan je wensen om je feest echt te voorzien van muzikaal maatwerk! Nightlife Coverband; Maatwerk op iedere gelegenheid!
Covers vs eigen nummers Poppunt.
Juist die zang is bepalend voor de indruk die een cover maakt tenzij je beslist een instrumentale postrock te coveren, natuurlijk. Daarom is het beter om een nummer te transponeren dus de toonaard aanpassen in plaats van krampachtig vast te houden aan een toonhoogte die amper haalbaar voor de zangeres.
Trio Bluf Akoestische Coverband.
tiefconcerten, soirees, opendeurdagen, tuinconcerten, galabals, jubileums, soirées, kroegentochten, bedrijfs feesten, aperitiefconcerten, opendeur dagen, tuinconcerten, recepties, privéfeesten, trouwfeesten, galabals., Trio BLUF is een akoestische coverband uit Vlaanderen die steeds opnieuw weet te verrassen door een wervelende show in het publiek te brengen en hun setlist speels opbouwt met nummers op aanvraag.
Coverband boeken bij Artiestenbureau.eu.
Wilt u een coverband boeken? Dan bent u bij Artiestenbureau.eu aan het juiste adres, want wij bieden u een ruime keuze in professionele coverbands. Klik op de foto van de band voor meer informatie zoals een biografie, repertoire en videofragmenten.

Contacteer ons

cover band
coverband antwerpen
coverband leiden
nederlandstalige coverband
random coverband
psi coverband
salsa band
bandje huren
muziekbands
creep coverband
beethoven coverband
disco coverband
jazz band