Resultaten voor coverband antwerpen

 
   
coverband antwerpen
Atomika Coverband Partyband.
Dan zit je hier goed! Atomika maakt van je feest een onvergetelijke ervaring, het is een stevige coverband maar ze brengen ook eveneens pop en disco covers die jou party laat knallen. Onze band is te boeken voor een party in onder andere Vlaams-Brabant, Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Limburg en West-Vlaanderen.
Coverbands: Antwerpen, Limburg, Gent, Brugge, Leuven.
De combinatie van dit speelse viertal staat garant voor hilarische momenten op het podium en stevige rock. SKY is de coverband voor uw feest. De live coverband is samengesteld uit gedreven, ervaren en jonge muzikanten samengebracht door hun passie voor entertainment.
The Frontbrakes coverband.
The Frontbrakes, rock coverband @ Antwerpen. Wij zijn flexibel en spelen een grote verscheidenheid van stijlen, kijk maar eens op onze playlist en zie voor jezelf dat we ook voor uw feest en evenement geschikt zijn! The Frontbrakes coverband is de perfecte keuze voor uw volgende festivalfeest, verjaardag of evenement!
Coverbands in verschillende prijscategorieën.
Vanaf 200 deelnemers. Betaalbare coverband 500 tot 1200. Een betaalbare coverband is er in verschillende soorten en samenstellingen door heel Vlaanderen. Van Brussel, Antwerpen, Gent tot aan Limburg of de Vlaamse kust. De diverse coverbands door heel Vlaanderen hebben elk hun eigen repertoire beschikbaar.
/COVERBAND/.
Coverband in belgie. Met onze live band of coverband worden we regelmatig gevraagd in vaste feestzalen in België zoals het kasteel van Brasschaat, Huis van WonterghemCasino, Oostende en S'Gravenhof' Schilde. De maatschappelijke zetel van onze coverband LIVE" is in Antwerpen maar de muzikanten zijn geselecteerd uit gans Vlaanderen.
Op zoek naar een degelijke live band en coverband in België?
AANBOD MET EEN PRIJS OP MAAT BIJ DSO MUSIC UIT ANTWERPEN. LIVE MUZIEK EN ALLROUND COVERBAND LIVE BAND ALS EEN MEERWAARDE OP UW BEDRIJFSFEESTHUWELIJK, PRIVE FEEST, VERJAARDAGSFEEST OF TROUWFEEST? Waarschijnlijk niet dé beste allround coverband van België maar zeker wel één van de betere coverbands.
Covergroepen.
Bel of mail ons' onMouseOuthttthis" De Gusta's.' Rambling Boys of Pleasure. Saint Abricot onMouseOuthttthis" Soulpawer. The M-band Covers. The XL M BAND. Coverband Little Sister. Barking Bruce rock coverband. klik op het plaatje. Coverband Nouvelle Kitch.; 10 Beaufort rockpop coverband.;
TomCat cover en party band uit Antwerpen, Vlaanderen.
Jullie hebben duidelijk voor de ambi gezorgd en iedereen was lovend! De aanwezigen op mijn afscheidsfeest hebben zich geamuseerd met het optreden van de beste coverband van Antwerpen en omstreken! Bedankt voor jullie super optreden, ik heb erg veel enthousiaste reacties gehoord!
De betere coverbands in België en Nederland.
32.473 24 38 86. HARELBEKE Coole coverband rond zangeres Gwenny, omringd door muzikanten met jarenlange ervaring. Van Tina Turner tot Mark Ronson. 32.479 35 49 60. Casserole Fermer is een foute coverband met stevige rockallures uit het noorden van Antwerpen.

Contacteer ons

cover band
coverband antwerpen
coverband leiden
nederlandstalige coverband
random coverband
psi coverband
salsa band
bandje huren
muziekbands
creep coverband
beethoven coverband
disco coverband
jazz band