Meer resultaten voor disco coverband

 
   
disco coverband
Atomika Coverband Partyband.
Dan zit je hier goed! Atomika maakt van je feest een onvergetelijke ervaring, het is een stevige coverband maar ze brengen ook eveneens pop en disco covers die jou party laat knallen. Onze band is te boeken voor een party in onder andere Vlaams-Brabant, Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Limburg en West-Vlaanderen.
De betere coverbands in België en Nederland.
VOSSEM Coverband Atomika bestaat sinds 2008 en heeft sinds al die jaren vele podia bezocht. Atomika is een stevige coverband, maar brengt ook een pop en disco covers. En medleys kunnen bij een coverband niet ontbreken. Een discomedley, een dansmedley en ook een Abbamedley worden voorgeschoteld.
Live Coverbands.
Ze hebben allemaal hun plekje in CAFÉ FLAMAND. Cirque Atomique, de sympathieke en succesvolle 6-koppige disco showband heeft een ruime ervaring opgedaan tijdens meer dan 500 optredens, afgelopen jaren. Cleymans Van Geel. TOEREN NIET IN 2018! Cliff Willy zijn Podiumboys.
laDIeSCOver Swingende Disco.
laDIeSCOver is een disco-party-band die opgericht werd door muzikanten die hun sporen reeds verdiend hebben. De drie zangeressen Kira Peters, Francesca Lobler en Beate Luyckx, zingen hun longen uit hun lijf om de die-hard" discotunes op u los te laten.
Welkom op de Hot Stufff site.
Hot Stufff staat voor een veelzijdige en betaalbare live coverband die de originele, muzikale en visuele noot kan verzorgen op al uw feesten. De band bestaat in 2017 al 17 jaar en deed in 2015 zijn 500ste optreden! Deze geroutineerde voor elk wat wils liveband is dé naam wanneer U muzikale sfeer en ambiance zoekt voor uw privé of zakelijk feest. Nieuw Mail adres: hotstufff@telenet.be. Dé ideale partner voor al Uw feesten: Kroegentochten, Trouwfeesten, Galabal, Verjaardagsfeest, Wijk en Gemeentefeesten, Verenigingsfeesten, Personeels en Privéfeesten.U verzint het zelf maar! Op maat: We passen ons steeds aan aan elke situatie en publiek. Onze flexiebele, super gevarieerde en uitgebreide set met Pop, Rock, Disco, Vlaams, Soul, Heavy Rock, laat dit ook toe: een Live DJ alternatief!
Coverband boeken? Overzicht coverbands: te huren voor bruiloft, feest en.
Evenses biedt u een breed scala aan muziekgroepen die liedjes voor uw bruiloft kunnen spelen. Onze feel good coverband voor bruiloften zijn te boeken in elk genre: zo kunt u als bruiloft band een popgroep, jazz cover band, jazzorkest, rock formatie of een disco beatband reserveren om goede live muziek te boeken.
Coverband MORENKO Live muziek voor elk Feest of Event!
Ambiance op de dansvloer is gegarandeerd met deze swingende live band! Ben je op zoek naar een betaalbare coverband voor je huwelijksfeest, festival of personeelsfeest, een live band die zich niet beperkt tot één genre van muziek, dan is MORENKO de muziekgroep die je zoekt! DE IDEALE LIVE BAND VOOR JOUW EVENT. Hou je van pop rock, disco of funk, dans je graag een goeie slow of hou je meer van echte dance muziek, je vindt het allemaal met deze allround feestband.
De Partyband De Top coverband van Vlaanderen Home.
Op onze referentie lijst mogen we reeds heel wat bekende namen zetten, oa UZ Leuven, Canon, Thomas Cook, Procter Gamble, Electrabel, Ducati, Trasys NV, Texanel NV, vrachtwagens M.A.N, Autocars de Turck, Interdiamand, ICOS Vision, Gemeente Jette, Dienst Toerisme Bredene en vele andere. De band bestaat van 2006 en we hebben er meer als 150 optredens reeds opzitten.
Disco band boeken of huren? Gigstarter.
Check de bands in het genre Disco om het volledige profiel van de band te bekijken. Als u een leuke band heeft gevonden kan u via Gigstarter gratis de band boeken. Bekijk ook onze Disco DJs of alle Disco artiesten.

Contacteer ons

cover band
coverband antwerpen
coverband leiden
nederlandstalige coverband
random coverband
psi coverband
salsa band
bandje huren
muziekbands
creep coverband
beethoven coverband
disco coverband
jazz band