Meer resultaten voor nederlandstalige coverband

 
   
nederlandstalige coverband
Home.
Maatvol is een energieke nederlandstalige coverband en bestaat uit vijf ervaren muzikanten. Je kunt hier alle informatie vinden over onze band, de bandleden, onze muziek en nog veel meer. Wij komen uit Utrecht en omgeving en zijn sinds 2013 actief.
BuitenBereik.
Nederlanstalige coverband Meer weten? 100% feest in je eigen taal Meer weten? Voor iedereen die van ambiance houdt. Buitenbereik is een stevige groep die zich heeft toegelegd op Nederlandstalige muziek. We stonden op podia van Achel tot Anderlecht en van Zulte tot Zolder.
Krakers.be.
Kräkers zijn 5 old-school rockers die zich specialiseren in een Nederlandstalig repertoire. Klassiekers uit de tijd van onze ouders, maar ook uit onze jeugd. Kleinkunst, Nederlandstalige pop, kortom verstaanbaar" werk" van onder andere Will Tura, Louis Neefs, Johan Verminnen, Boudewijn de Groot, Raymond van het Groenewoud.
Op Losse Schroeven.
OP LOSSE SCHROEVEN. OP LOSSE SCHROEVEN is een knotsgekke coverband die. Nederlandstalige hits van vroeger en nu in een eigen kleedje brengt. Nederlandstalige hits van vroeger en nu in een aangepast kleedje, samengebundeld in een twee uur durende show. Pop, Rock, Kleinkunst en meezingers van bands zoals Noordkaap, Frank Boeyen Groep, Boudewijn De Groot, jan De Wilde, De Kreuners, Gorky, Raymond vh Groenewoud, Clouseau enz.
Nederlandstalige Muziek Inhuren Gigstarter.
Op Gigstarter kun je een breed scala aan Nederlandstalige of Nederlandse muziek boeken. Nederlandse muziek gaat van authentieke volksmuziek tot hippe pop hitjes. Blader door een breed scala aan Nederlandse artiesten en boek de zanger, zangeres of Nederlandse band waar jij naar op zoek bent.
De Kemels Nederlandstalige Coverband band Reviews, Vergelijken Informatie eventplanner.be.
Activiteiten De Kemels Nederlandstalige Coverband. Antwerpen Vlaams-Brabant Brussel Oost-Vlaanderen West-Vlaanderen Limburg Activiteiten.: Live bands Trefwoorden.: entertainment band live bands coverband muziek band live muziek live band bands the scene nederlandstalige coverband clouseau pop rock noordkaap cover covers de mens gorki biezebaaze de kreuners.
coverband de kemels: nederlandstalige coverband.
DE KEMELS zorgen voor een volledige live-show met aanstekelijke popsongs uit Vlaanderen én Nederland die behoren tot het collectief geheugen. Liedjes die werkelijk iedereen kan meezingen hét bewijs dat een volledig Nederlandstalig optreden absoluut niet saai is! Een aanrader om de zaal helemaal op zijn kop te zetten!

Contacteer ons

cover band
coverband antwerpen
coverband leiden
nederlandstalige coverband
random coverband
psi coverband
salsa band
bandje huren
muziekbands
creep coverband
beethoven coverband
disco coverband
jazz band