Meer resultaten voor salsa band

 
   
salsa band
Salsaband Salero Zonnige muziek voor swingende dagen.
We spelen zaterdag 30 juni om 16.30 uur op het salsa en latinfestival Dias Latinos in de muziektent van de Groenplaats te Amersfoort. Het weer belooft prachtig te worden, tropisch warm. Dus reden genoeg om je salsajurkje en je dansschoenen uit het stof te halen en in vol ornaat opstap te gaan.
salsa groep Alma Latina salsa band België salsa Party Brussel salsa antwerpen.
Salsa band salsa band salsa Belgium salsa party salsa groep salsa Brussel. De zes muzikanten van Alma Latina hebben diverse culturele achtergronden en rijke en gevarieerde artistieke invloeden. Hierdoor zijn hun melodieën een perfect combinatie van feestelijke Afro-Cubaanse ritmes met meer intimistische momenten.
Salsa Night Avond Brussel Wattedoen.be.
Wij kijken er alvast naar uit om dit type Salsa van dichtbij te kunnen bewonderen en zelf uit te proberen! Zet je op aanwezig op ons evenement en test je dansmoves! 2100: dj Romeo Salsa Workshop. 2200: Dansoptreden deel 1. 2215: 2315: Live salsa band Contrabando deel 1.
salsaband, salsa band, salsa orkest, salsa feest, tropische muziek, salsa duo, salsa trio, combo, brassband.
De Centrale Gent TE GUSTA LA SALSA?
TE GUSTA LA SALSA? Te Gusta vzw organiseert al voor de 11de keer deze salsa party. Ook nu belooft het weer een fantastische avond te worden, met een workshop Kizomba DJ in de Kelderzaal en een live salsa-band Ritmo Latino DJ in de Turbinezaal.
Salsa Band.
Op zoek naar een Salsa Band? U wilt een Salsa Band inhuren, reserveren of boeken voor een feest, bruiloft, huwelijk, verjaardag, borrel of receptie? Vraag dan nu online de beschikbaarheid en de globale kosten op. Een Salsa Band is ook leuk bij een trouwerij, trouwfeest, jubileum, tuinfeest, congres of festival.
TEAM LATINO salsaband latin el tren de la musica latina.
Skip to content. Origin: Cuba Chile. Style: salsa, merengue, bachata, cumbia, Latin brazil. Crew: 5 musicians 1 assistant. Promotion: via mailing list, website, social media partners. festivals, private, enterprise events, radio television., pubs restaurants, all-round concerts. latinband based in Belgium.
Sonbacan.
Een 10-tal jaar geleden ontmoetten de musici van deze band elkaar voor het eerst. Enkele Vlaamse en Zuid-Amerikaanse podiumbeesten, die vooral zin hadden om stevige salsa en machtige merengue naar het podium te brengen, vormden binnen de kortste tijd een goed klinkende band die vlug naam en faam maakt in de Belgische en Nederlandse salsawereld.
Salsa muziekstijl Wikipedia.
Puertoricaanse, New Yorkse en Cubaanse salsa o.l.v. percussionist, bandleider en producer Nils Fischer Nueva Manteca, Cubop City Big Band. Leadzangers zijn de Cubaan Fabian Nodarse en de Colombianen Alberto Caicedo en Nando Vanin. Timbazo speelde onder andere op North Sea Jazz Festival, Mundial, KIT, Latin Village en Norway Salsa Festival.
Salsa Music fitstore.be.
In elke grote stad vind je wel ergens een Salsa café, waar de Salsa Music verlokkelijk door de straten weergalmt. Spring gerust binnen en laat je meeslepen op de ritmes van Salsa Music. Je vindt er wel altijd een partner die samen met jou de Salsa, de Bachata, de Son, de Merengue, de Mambo, de Cha-cha-cha, de Rumba of de Ruedo de Casino wilt dansen.
Salsa band, salsaband, salsa-orkest, salsa livemuziek, salsa duo, trio.
Bent u op zoek naar een salsa band of salsa-orkest, steeldrums, tropische livemuziek, Caribische muziek, een combo, een solist zanger/gitarist, tropisch duo, caribisch trio, Cubaanse muziek, een Braziliaanse band, sambaband, steelband, brassband of batucada? Wij hebben de volgende mogelijkheden.: Tropische zanger, gitarist, solist of tropisch duo.

Contacteer ons

cover band
coverband antwerpen
coverband leiden
nederlandstalige coverband
random coverband
psi coverband
salsa band
bandje huren
muziekbands
creep coverband
beethoven coverband
disco coverband
jazz band